fbpx
Vælg en side

Få jeres egen web app

En web app er en hjemmeside designet til at se ud som en app til iPhone og Android. På den måde kan du få en let tilgængelig mobil-løsning uden at skulle i App Store og Google Play.

Hvad er en web app?

 

En web app er en hjemmeside, der er designet til at se ud og virke som en app til smartphones. Men i stedet for at skulle hente appen i App Store eller I Google Play, kan man benytte den blot ved at gå ind på en hjemmeside. Man kan også installere web appen direkte på sin telefon eller sin tablet, lige som en native app. Dertil kommer, at det er billigere at få bygget end web app, især fordi man ikke skal bekoste to versioner: En til iPhone og en til Android. Den samme web app virker nemlig på begge platforme.

Hos InfoDroids bygger vi web apps i PHP-frameworket Laravel.

Laravel er et af de mest populære, open-source PHP-frameworks til at udvikle webapps. Det betyder, at I får en gennemskuelig løsning bygget i en velkendt struktur, hvor andre webudviklere vil kunne bygge videre på webappen, hvis I får behov for det.

Vi bygger web apps ud fra udleveret design såvel som fra bunden af.

Case

Web App til Praktisk Økologi

Fra design til virkelighed

Landsforeningen Praktisk Økologi havde i forvejen fået designet siderne til deres web app. InfoDroids opgave var at gøre designet til virkelighed.

 

En web app til køkkenhaven

Praktisk Økologi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for nuværende og potentielle medlemmer at dyrke private køkkenhaver økologisk og giftfrit ved hjælp af en web app. Med den får brugerne anvisning om, hvornår afgrøderne skal sås, passes og høstes, så både nybegyndere og garvede havedyrkere får succes med egne grøntsager.

Besøg webappen på Dyrk.nu

 

Web App Dyrk-nu

Administratormodul

InfoDroids udviklede både frontend og backend til denne web app. I administratormodulet skulle man let og overskueligt (på en desktop) kunne tilføje nye afgrøder og i det hele taget kunne redigere al indhold i appen.

Web app administratorpanel

Kontakt os for at høre mere

Kontor

Skolegade 2A, 1. tv.

2500 Valby

Ring til os

+45 81 11 82 86 (telefontid hverdage efter klokken 17:00, samt weekender klokken 11:00-17:00)