fbpx
Vælg en side

Om os

Tore G. C. Rich

Tore G. C. Rich

Adm. direktør, webudvikler

Unik kombination af 20 års erfaring med webudvikling og 15 års erfaring som journalist. Det giver helt særlige kompetencer til at finde kundes behov og udvikle den løsning, der passer kunden bedst.
Content Automation Manager hos Ekstra Bladet, hvor han arbejder med automatisering og generativ AI/kunstig intelligens.
Laravel PHP, Python, JavaScript, CSS, SQL og HTML5.

Tillid

Hvorfor vælge os

InfoDroids stærkeste kort er vores evne til at skræddersy løsninger, der passer til dit behov. Vi er mestre i dels at finde frem til, præcis hvad du har brug for, og dels hvilken løsning, der skal til. Vi udvikler gerne fra bunden, men ofte kan vi trække på variationer af de mange effektive løsninger, vi allerede har udviklet i PHP, AJAX, JavaScript, CSS, MySQL og HTML5.

Vi har 15 års erfaring med journalistisk metode til at afdække dit behov. Og vi har over 20 års erfaring med webudvikling til at løse dit behov.

Vores automatiseringsløsninger sparer i dag afdelinger i private firmaer for flere times arbejde om ugen og sikrer kvalitet og ensartethed i arbejdet, samtidig med at vores løsninger frigiver ressourcer til medarbejderne.

Vores foreningsløsninger i Styr Din Forening giver boligforeninger, friskoler og andre en GDPR-sikret, intern kommunikationsplatform. Samtidig giver platformen gode værktøjer til bestyrelser, der får nemmere ved at løse deres opgaver.

Vores spørgeskemaundersøgelser er blandt de mest fleksible på markedet og tilbyder udtrækning af statistik og præsentation i flotte grafer.

20 års erfaring med webudvikling

15 års erfaring med journalistisk metode til at afdække dine behov

Et team med stærke kompetencer at trække på

Kontakt os for at høre mere

Kontor

Skolegade 2A, 1. tv.

2500 Valby

Ring til os

+45 81 11 82 86 (telefontid hverdage efter klokken 17:00, samt weekender klokken 11:00-17:00)