fbpx
Vælg en side

Tests og spørgeskemaer

Med InfoDroids unikke platform til tests og spørgeskemaer får du en online platform, der matcher det grafiske udtryk i din virksomhed.

Unikt

En spørgeskema-platform med unikke muligheder

Har du som offentlig eller privat virksomhed brug for at foretage en spørgeskemaundersøgelse, eller er du konsulent og har en test, du vil bede deltagerne tage før et kursusforløb, så skaber det stor troværdighed, hvis det er tydeligt, at testplatformen kommer fra dig. Den bedste måde til at skabe denne troværdighed er, hvis platformen matcher det grafiske udtryk, dine medarbejdere, kunder eller kursusdeltagere i forvejen kender hos dig.

InfoDroids’ online spørgeskema-platform kan fuldstændigt tilpasses dit design. 

Med en fast platform sikre du desuden, at du ikke mister adgangen til dine besvarelser. De gemmes nemlig i en database, som du altid har mulighed for at trække statistik ud fra.

Resultaterne giver vi dig mulighed for at præsentere i flotte grafer, eller du kan hente de rå data i formater som fx CSV, Excel og JSON.

Vi kan også generere automatiske pdf-rapporter på baggrund af resultaterne. Kontakt os for at høre mere.

 

Gennemprøvet spørgeskemaplatform

Administratorpanel

Adgang til database med besvarelser

Designet til både mobil, tablet og computer

Kan fuldstændig tilpasses din virksomheds eksisterende grafiske udtryk

Placér platformen på eget domæne eller hos InfoDroids

Case

7 Teamplayers

For 7 Teamplayers har InfoDroids bygget en online platform, hvor virksomheder og organisationer, private som offentlige, selv kan teste gruppedynamikken i deres teams.

Så snart den sidste deltager har taget testen, eller deadline er nået, genererer platformen dels en pdf-rapport, der analyserer resultaterne med tekst og grafer, og dels en samling af workshop-slides, så virksomheden og dens teams selv kan udvikle samarbejdet i teamet.

Se mere på 7teamplayers.com

7 Teamplayers test afspejler teamets behov og styrker på syv afgørende parametre: Engagement, støtte, realisme, refleksion, sikkerhed, optimisme og målrettethed.

Case

Ny Tillid

Til Ny Tillid har InfoDroids bygget en online platform, hvor virksomheder og organisationer, private som offentlige, kan foretage en tillidsmåling af enkelte teams og/eller hele organisationen.

Målingen benyttes af konsulenter og rådgivere, der undersøger niveauet af tillid i små og store virksomheder.

Designet på tillidsmålingen survey.nytillid.dk
matcher designet på hovedsiden Nytillid.dk

Hvert team i organaisationen, og hele organisationen samlet set, måles på fem punkter: Åbenhed og sårbarhed, konstruktive konflikter, kompetencer, organisering og fælles mål/mening.

Case

Illumina International Leadership Academy

For Illumina International Leadership Academy har InfoDroids bygget en online platform, hvor Illumina International kan teste deltagere forud for et kursusforløb.

Illumina International har via administratorpanel adgang til at ændre og opdatere dels samtlige tekst-elementer i testen, herunder kapitelindledninger, spørgsmål og e-mails, og dels resultaterne, der på denne platform er videoer, Illumina International har uploadet på Youtube.

Designet på testplatformen test.kirstenstendevad.com
matcher designet på hovedsiden Kirstenstendevad.com

Illumina International måler deltagerne på 7 forskellige områder. For hvert område kan deltageren få en score på 0-100 %. For hvert område får man vist en video, der uddyber resultatet, afhængigt af om man har scoret lavt, mellem eller højt. Copyright på den grafiske fremstilling af diamanten: Illumina International

REFERENCER

Det siger vores kunder

Tore Rich er en ubetinget fornøjelse at arbejde med – ud over at have et meget behageligt og åbent væsen, er han dygtig, kreativ, selvtænkende, selvkørende og med høj sans for kvalitet, æstetik, brugervenlighed og service.
Jeg har været så glad for hans hjælp til at udarbejde min test i De 7 spilleregler i Det 21. Århundredes lederskab.
Tore har mine varmeste anbefalinger. Han er noget helt særligt.

Kirsten Stendevad

Illumina International Leadership Academy, illuminainternational.com

Kontakt os for at høre mere

Kontor

Skolegade 2A, 1. tv.

2500 Valby

Ring til os

+45 81 11 82 86 (telefontid hverdage efter klokken 17:00, samt weekender klokken 11:00-17:00)