fbpx

Website og webshop

Hos InfoDroids får du et moderne website i holdbart design. Vi bygger websites fra helt små “visitkort-hjemmesider” til store komplekse sites med mange undersider. Og med vores danske betalingspartner Reepay får du en sikker betalingsløsning til din webshop.

Websites og webshops til små og store virksomheder

Skal du have ny hjemmeside? Skal din eksisterende hjemmeside moderniseres? Har du brug for en webshop? Hos InfoDroids har vi løsningerne klar til at matche dit behov. Vi tager udgangspunkt i, hvem din virksomhed er og sørger for at webdesign og indhold på jeres nye website og/eller webshop understøtter jeres profil.

Vi tilbyder også domæneregistrering og lynhurtig webhosting.

Hos InfoDroids tilbyder vi alt, hvad du skal bruge, for at give din virksomhed eller din professionelle profil et flot og velfungerende hjem på nettet. Kontakt os for at få en snak og/eller et uforpligtende tilbud, der dækker dit behov.

Nedenfor følger eksempler websites, InfoDroids har bygget i WordPress, og webshops, vi har bygget i WooCommerce,  der er det mest populære webshop-plugin til WordPress.

Case: website på Nytillid.dk

Tillid er en afgørende forudsætning for en velfungerende organisation, for tillid får kommunikation og samarbejde til at glide. Har ledelsen tillid blandt medarbejdere, er det lettere at udstikke nye mål og rammer. Det er grundtanken hos Ny Tillid. InfoDroids fik her frie hænder til at skabe et website, der afspejler dette.

Dit website skal matche dit udtryk

Uanset om dit website blot fungerer som online “visitkort” eller er et større site, så er det vigtigt, at dine besøgende straks kan mærke, hvem du er. Hos InfoDroids sørger vi for først at lære dig og din virksomhed at kende, inden vi kommer med designforslag.

Søgeoptimering (SEO)

Vi kommer gerne med anbefalinger til, hvordan du med indhold kan blive fundet på Google, og vi sørger for, at dine sider fremstår korrekt i Googles søgeresultater og på Facebook. Læse mere om vores søgemaskineoptimering her.

Online spørgeskema

Ny Tillid benytter InfoDroids’ platform til spørgeskemaer, som du kan læse mere om her, til at foretage tillidsmålinger blandt medarbejdere i private og offentlige virksomheder.

Website Nytillid.dk
Lskommunikation.dk screenshot

Case: webshop på www.lskommunikation.dk

Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation havde i forvejen et omfattende website lavet i WordPress med flere end 200 sider og indlæg. De ønskede nyt design og en webshop, hvor de kunne sælge online-kurser, bøger og analyser mv.

InfoDroids redesignede hele websitet, byggede en webshop i WooCommerce og opsatte betaling via Reepay.

Webshop på eksisterende eller nyt site

Har du i forvejen et website bygget i WordPress, kan InfoDroids nemt tilføje en webshop, hvor du kan sælge dine produkter og ydelser. Vi søger selvfølgelig for, at din webshop matcher dit eksisterende design.

Har du hverken website eller webshop, kan du få begge dele på én gang hos os.

Sælg produkter og abonnementer

Der er virkelig rige muligheder for, hvad man kan sælge online. Det kan fx være fysiske varer, du sender via PostNord, GSL eller anden pakkeservice, digitale produkter, kunden kan downloade som pdf, onlinekurser og abonnementer.

Styr på betaling med Reepay

Med vores danske samarbejdspartner, Reepay, kan vi tilknytte betalingsløsninger for alle typer virksomheder. Du kan modtage online betalinger via de mest populære betalingsmidler som Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, MobilePay, Viabill, Forbrugsforeningen mf.

Case: website på Peterbentzon.dk

Peter Bentzon & Co- har mere end 25 års erfaring med kommerciel forretningsudvikling i store betydende kulturinstitutioner. InfoDroids opgave var her hurtigst muligt at opsætte et “visitkort”-website ud fra eksisterende design og billeder.

Hurtigt website

Har du allerede tænkt over, hvilke sider dit website skal have, hvad indholdet på de enkelte sider skal være, og har du endda også billeder til det, ja så er det en hurtig opgave at skabe dit website. Sådan blev Peterbentzon.dk til.

Website Peterbentzon.dk
Website 7teamplayers.com

Case: website på 7teamplayers.com

7 Teamplayers er en test og et udviklingsværktøj for små og store private og offentlige virksomheder. InfoDroids opgave var at bygge et website, der på ingen tid ville overbevise potentielle kunder om, at de skal investere i 7 Teamplayers produkt.

Call to action (CTA)

Interesserede besøgende på denne side skal ikke være i tvivl om, hvordan de kontakter 7 Teamplayers. Derfor er call to action placeret strategiske steder, fx allerede på den første side man som besøgende møder.

Video

Siden indeholder video, der på direkte vis forklarer om 7 Teamplayers. Videoen hentes via Youtube, hvilket sikrer hurtig load-tid uden at belaste serveren.

Klar og direkte information

Al tekst og grafisk materiale er designet og placeret således, at det giver hurtig og troværdig information.

Case: website på Styrdinforening.dk

Styr Din Forening er en foreningshjemmeside, der løser boligforeningers og andre foreningers behov for en online platform med intern kommunikation, dokumentarkiv og nyttige redskaber til bestyrelsen. Samtidig giver Styr Din Forening foreningerne en hjemmeside til at præsentere sig for omverdenen. Det hele er gratis. InfoDroids har bygget Styrdinforening.dk, som et site, der skal overtale foreninger til at afprøve løsningen.

Sign up direkte på siden

Styr Din Forening ønsker, at så mange foreninger som muligt benytter Styr Din Forenings gratis produkt. Derfor er der sign up-mulighed i bunden af hver eneste side på sitet.

Video på forsiden og CTA

Det første, besøgende møder på dette website, er en video. For at sikre hurtig load-tid, hentes denne video via Youtube. Forsiden indeholder ligeledes call to action, så potentielle kunder ikke mistes.

Facebook-kampagne

Besøgende til dette site kommer fx via kampagner på Facebook og andre sociale medier. Tekst, video og call to action på forsiden er designet til at spille sammen med sådanne kampagner.

Website Styrdinforening.dk

Sikker betalingsløsning med Reepay

InfoDroids har partnerskabsaftale med den danske betalingsløsning Reepay, der tilbyder en fleksibel og sikker betalingsgateway til både små og store virksomheder over hele Europa.

Du kan modtage onlinebetalinger via de mest populære betalingsmidler som Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, MobilePay, Viabill, Forbrugsforeningen mf.

Du kan modtager enkeltbetalinger og du kan lade dine kunder oprette abonnementsaftaler.

Reepay

Kontakt os for at høre mere

Kontor

Skolegade 2A, 1. tv.

2500 Valby

Ring til os

+45 81 11 82 86 (telefontid hverdage efter klokken 17:00, samt weekender klokken 11:00-17:00)